Titular notícies
Activitats ciutadanes

Apunta't a conèixer i protegir els rius de la conca del riu Siurana


Des de l'Associació CEN han organitzat una sèrie d'actuacions de voluntariat i de determinació de l'estat ecològic, obertes a la participació de tothom!
 
Dimecres 30 Setembre 2015 - 09:42
Des de l'Associació CEN comencen les actuacions de voluntariat d'aquest any al riu Siurana.CONTROL D'ARBRES EXÒTICS INVASORS
2, 3, 4 i 18 d'octubre de 10:00 a 13:00 h
L'objectiu d'aquesta activitat és localitzar ailants i robínies al llarg de la conca hidrogràfica del riu Siurana, caracteritzar-les i tractar tots els que puguem per evitar que desplacin la biodiversitat autòctona.

DETERMINACIÓ D'ESTAT ECOLÒGIC
10 d'octubre de 10:00 a 18:00 h i 11 d'octubre de 10:00 a 14:00 h
L'objectiu d'aquesta activitat és fer un mostreig de macroinvertebrats aquàtics i utilitzar-los com indicadors biològics per determinar la qualitat de l'aigua i poder així valorar si cal fer alguna actuació de millora. No calen coneixements previs.
 
Per apuntar-te, envia la següent informació amb un mínim de 3 dies d'antelació a info@assoc-cen.org o per SMS o WhatsApp al número 638 065 248:
activitat/s i dia/es al/s que et vols apuntar, nom i cognoms dels assistents, any de naixement dels assistents, correu electrònic, telèfon mòbil i població de residència. Places limitades.

Totes aquestes activitats són gratuïtes però, tant si hi assisteixes com si no, pots ajudar a conservar la natura fent un donatiu.
+ informació: www.assoc-cen.org i blog.assoc-cen.org
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube