Titular notícies
Notícies

La Fundació Projecte Miranda engega un guiatge de cavalls de transhumància aquest novembre


Gràcies al conveni de col·laboració firmat amb la Fundació Catalunya la Pedrera, aquest mes de novembre la Fundació Projecte Miranda guiarà els seus cavalls cap a les pastures d’hivern de la Solana d’Alinyà i els tornaran al Pla de l'Orri a l'abril del 2016.
Divendres 30 Octubre 2015 - 10:08
A partir de l'any vinent, el projecte estarà obert a la participació ciutadana, amb la possibilitat d'acompanyar-los en aquesta experiència i gaudir de la màgia i el silenci dels cavalls caminant pels paisatges de muntanya. Les persones que hi vulguin participar es podran apuntar a una, varies o totes les etapes de la transhumància. Una experiència única!
També organitzaran etapes solidàries amb grups en risc d'exclusió social i algunes novetats més que ja us anirem explicant.

En aquesta primera experiència de transhumància que començarà aquest novembre, el projecte dóna l'oportunitat als ciutadans a venir a rebre els tres darrers ramats de cavalls a la seva arribada a Alinyà. Això serà els dissabtes 14, 21 i 24 de novembre.
Si esteu interessats en participar-hi, trobareu més informació aquí. 

També podeu ajudar la Fundació Projecte Miranda a fer possible aquesta 1a Transhumància amb el màxim de garanties fent un donatiu puntual mitjançant el compte paypal del a fundació. Qualsevol aportació, per petita que sigui serà molt benvinguda i ens ajudarà a obtenir tot el material i infraestructura necessària.

Agraïments: Fundació Catalunya La Pedrera, Rafel Mariné, Pierre Enoff (Equilibre-França), Irene i Josep de l’Hostal rural Cal Farragetes, Turisme Rural Rustic Vilella, Queralt Tor de Gisclareny, Jordi de Cal Ton, Jordi Escudero, Mercè i Raul de la Formatgeria Serrat Gros d’Ossera, Ciscu del Camping de Tuixent, Bombers de Guardiola de Berguedà, Joan de Cal Pagès i Imma Espel de Sant Julià de Cerdanyola, familiars, socis, padrins…
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube