Titular notícies
Activitats ciutadanes

Setmana de la Natura, viu la Terra! - del 27 de maig al 5 de juny de 2016


En motiu de la celebració de la 7a Setmana de la Custòdia del Territori (organitzada per la XCT) i 4a Setmana del Voluntariat Ambiental (organitzada per la XVAC), s'ha decidit sumar esforços i celebrar la "Setmana de la Natura" amb el lema "viu la Terra!", que agruparà un munt d'activitats per la conservació de la natura i per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura de la terra. Apunta't-ho a l'agenda i participa-hi!
Dimecres 13 Gener 2016 - 17:21
Des de la XCT i la XVAC, s’ha acordat sumar esforços i recursos per organitzar una Setmana conjunta que aglutini els objectius propis de cada setmana individual i que, a més, faci un salt qualitatiu per representar les entitats ambientals de Catalunya.
La Setmana de la Natura, viu la Terra! es celebrarà del 27 de maig al 5 de juny i tindrà per objectiu promoure activitats per conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar la natura i el nostre territori, i alhora donar visibilitat a les entitats que actuen en aquest àmbit.

Pròximament es disposarà d'una pàgina web operativa de la Setmana de la Natura, actualment en construcció, on les entitats podran registrar-hi les seves activitats i la ciutadania podrà informar-se de totes les activitats que es duran a terme per participar-hi. Així mateix, la Setmana de la Natura acceptarà la participació de tothom a través de les xarxes socials (twitter i instagram). Per al dia 5 de juny i coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, es preveu organitzar un acte multitudinari a Catalunya.

ESPEREM LA PARTICIPACIÓ DE TOTS I TOTES EN AQUESTA SETMANA DE LA NATURA PER TENIR CURA DE LA TERRA!
Més, sobre...: setmana natura , viu la terra , xvac
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube