Titular notícies
Activitats ciutadanes

Participa al Concurs de fotografia i natura


Per participar heu de publicar les vostres fotografies a Twitter i Instagram amb l'etiqueta #ConcursNatura2016 .
 
Dilluns 25 Abril 2016 - 11:24

En motiu de la Setmana de la Natura (que es celebrarà del 28 de maig al 5 de juny arreu de Catalunya, www.setmananatura.cat), En ruta Girona ha organitzat un concurs de fotografia de natura. participar-hi és molt senzill: només has de publicar les teves imatges de natura a Instagram o Twitter amb l'etiqueta #ConcursNatura2016 abans del 16 de maig!

Hi haurà un premi oficial del concurs que s’atorgarà per sorteig entre els autors de la selecció de 10 fotografies finalistes escollides pel jurat, i tres premis a la participació que s’atorgaran per sorteig entre les 9 fotografies restants.

El primer premi oficial (una fotografia seleccionada) consisteix en una nit per dues persones a l’allotjament de turisme rural CAL CARRETER de Mieres entrant dissabte 28 de maig i fent una activitat de guiatge interpretatiu en senderisme amb EN RUTA GIRONA (“GPS: Rius de lava”) el diumenge 29 de maig.

El premi a la participació (tres fotografies seleccionades) consisteix en una activitat de guiatge interpretatiu en senderisme per dues persones amb EN RUTA GIRONA (“GPS: Rius de lava”) el diumenge 29 de maig.

NO PERDEU AQUESTA OPORTUNITAT DE CONÈIXER LA GARROTXA I EL SEU ENTORN NATURAL MÉS CARACTERÍSTIC! PARTICIPA!

GPS: Rius de lava és una de les excursions a La Garrotxa per excel·lència. Es visitem dos espais que és imprescindible veure quan es visita el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa: la Fageda d’en Jordà i el volcà Croscat.


 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube