Titular notícies
Activitats ciutadanes

Concurs fotogràfic pel calendari 2017 de l'Estany d'Ivars i Vila-sana


Un any més han convocat un concurs popular en que els protagonistes son els recursos paisatgístics, la fauna, la flora, les persones, la essència...que puguin ser captats en una instantània a l'estany d'Ivars i Vila-sana.

 
Dimarts 4 Octubre 2016 - 14:16
L'objectiu és il·lustrar amb 12 imatges, una per mes el nou calendari 2017. A banda de les 12 fotos finalistes, 6 d'aquestes seran premiades, en funció d'una votació a través de les xarxes socials.

El paisatge, la flora i la fauna de l’estany varia en cada estació de l’any. Els colors i la composició d’espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l’espai al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges es poden presentar fins el dia 18 de novembre a través del següent formulari.

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2017 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l'estany, els seus valors i les activitats que s'hi fan.

Finalment, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari 2017, se n’escolliran sis, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses col·laboradores.

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs

Organitza el concurs: 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube