Titular notícies
Activitats ciutadanes

Passat-ho bé al bosc de la Tramuja


Durant l'octubre la Fundació Vincles ha organitzat diverses activitats per descobrir i gaudir del bosc de la Tramuja de Viladrau.
 
Dijous 13 Octubre 2016 - 13:17

DEIXEU-VOS SEDUIR...Des dels nostres sentits podem entendre i mirar d’una altre manera, els paisatges que ens envolten i dels quals en formem part. Passejar, jugar al bosc, sentir i viure la proximitat amb la natura, és un sinònim d’una vida més saludable.


JOC I CURSA D'ORIENTACIÓ
L’orientació és un esport que podeu practicar tots els membres de la família, un agradable passeig enmig de la natura o com una activitat atlètica competitiva. Gaudiu amb amics i família d’una cursa d’orientació al bosc, amb l’ajuda d’una brúixola i un mapa per trobar les balises en el menor temps possible.
22 d'octubre a les 16h
29 d'octubre a les 16h
30 d'octubre a les 16hBANY DE BOSC
Un passeig tranquil i sensorial. Els paisatges ens porten pensaments i sentiments que a vegades es fa difícil explicar amb paraules. Els sentits són la clau de la nostra percepció: caminem, observem, toquem, escoltem, tastem. Compartim relaxadament una altre manera de viure i veure el bosc. Gaudim dels nostres sentits.
23 d'octubre a les 17h
29 d'octubre a les 11:30h
30 d'octubre a les 17h


ITINERARI BOTÀNIC
Gaudiu acompanyats d’un expert d’un passeig per un bosc custodiat dels petits i grans tresors que ens dona la natura. Els habitants del bosc, rastres i plantes de tota mena, que mirarem a partir d’aquestes passejades d’una altre manera. Existeix formes i relacions a partir de l’observació que ens sorprendran.
23 d'octubre a les 10:30h
29 d'octubre a les 10:30h
30 d'octubre a les 10:30hBOSC DE LA TRAMUJA, ESPAI ECO-TURÍSITC
Espai amb acord de custòdia. La custòdia del territori, una manera de participar en la conservació de la natura a través de la implicació social. Una proposta amb beneficis per la natura i per les persones.


PREU PER PERSONA: 4,00 € (menors de 7 anys gratuït)
Cal inscripció prèvia (dos dies abans).


Per a més informació i inscripcions: 
www.vinclesfundacio.cat / vinclesfundacio@pangea.org / T 93 884 80 94 / 651 496 586


 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube