Titular notícies
Activitats ciutadanes

Ja s'ha publicat el nou programa de sortides naturalistes d'Osona


Enguany s'han programat 13 sortides gratuïtes que inclouen un ampli ventall de temes relacionats amb el medi natural.
 
Dimarts 14 Març 2017 - 15:35

El cicle de sortides del 2017 de descoberta dels sistemes naturals ja està disponible!

Aquest any consta de 13 sortides guiades que inclouen un ampli ventall de temes relacionats amb el medi natural de la nostra comarca: peixos, ocells, ratpenats, papallones, libèl·lules, vegetació, orquídies, bolets i fòssils. Per segon any es farà un BioBlitz (jornada de prospecció de molts grups biològics en un lloc concret), i aquest any s’hi afegeix una visita a la col·lecció de ciències naturals del Museu del Ter.

El cicle està organitzat pel Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN, el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis i el Museu del Ter, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, l’Ajuntament de Vic, el Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Grup Orquidològic de Catalunya i Floracatalana.

Podeu consultar el programa aquí. La participació a totes les sortides és voluntària i gratuïta. Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Cal inscripció prèvia a totes les sortides. 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube