Titular notícies
Activitats ciutadanes

Participa al concurs de fotografia Esquitxos de l'Associació Hàbitats!


Enguany la temàtica escollida és el patrimoni natural i cultural als nostres rius. Podeu enviar les votres imatges fins el proper 8 de maig del 2017.
 
Dilluns 3 Abril 2017 - 16:08
L'Associació Hàbitats vol celebrar el seu vintè aniversari a través del concurs fotogràfic Esquitxos. En la present edició es vol recollir la vida que acullen les riberes dels rius i rieres de Catalunya. En elles hi trobem una gran riquesa de flora i fauna, així com un espai que les persones han gaudit i aprofitat durant tota la seva història de formes molt diferents.

Objectiu
Mitjançant el concurs fotogràfic Esquitxos, Associació Hàbitats, vol difondre la importància dels espais fluvials en la nostra cultura i les relacions de les persones amb els rius, tant des de la perspectiva cultural com des d'una perspectiva mediambiental, recollint les visions personals que transmeten aquests espais en un concurs obert als socis i voluntaris d'Associació Hàbitats i a la ciutadania en general. El concurs fotogràfic Esquitxos s'inicià l'any 2007, any del desè aniversari de l'entitat, sota el títol Porta'ns el teu riu, prenent el riu i les visions personals que transmeten els espais fluvials com a eix temàtic.

La inscripció al concurs torna a ser, com ha estat sempre, gratuïta, i està oberta a qualsevol persona, afeccionada o professional, de qualsevol nacionalitat i edat.

Tema
Any rere any, el tema del concurs fotogràfic Esquitxos se centra en l'acció humana sobre els espais fluvials. Enguany el tema escollit és el patrimoni cultural associat al medi fluvial, acceptant-se totes les imatges que recullin l'ús que tradicionalment ha fet la humanitat dels rius i rieres, així com del seu impacte. Les fotografies poden reflectir també la flora pròpia d'aquests ecosistemes, la fauna que hi viu, i les activitats que en ells es desenvolupen.

Inscripció
La presentació d'obres a concurs haurà de fer-se a través de l’adreça de correu electrònic esquitxos2017@associaciohabitats.cat, essent aquest l’únic mecanisme vàlid d’inscripció.

Per a més informació consulteu les Bases del Concurs.

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube