Titular notícies
Activitats ciutadanes

Apunta't als Campaments de Natura de La Sorellona per aquest estiu!


Els campaments són per a infants i joves d'entre 6 i 17 anys.
 
Dilluns 3 Abril 2017 - 16:41

S’acosta l’estiu, i ja arriben els Campaments de Natura de La Sorellona. Tornen a fer torns a diversos parcs i espais naturals del nostre país, incloent-hi algunes novetats.

Com sempre, estan preparant un intens programa per a què nens i nenes, nois i noies, gaudeixin d’una gran experiència en grup, sobre la base de l'observació i el joc de/per/dins/sobre la natura. Els equips de monitors i col·laboradorsel formen educadors i naturalistes experts i entusiastes.
 
Aquests campaments de natura són propostes de lleure educatiu dirigides a infants i joves, basats en l’observació i el gaudi de la natura. Cada activitat es fa a l’estiu en un entorn privilegiat, situat al cor d’un dels parcs naturals de Catalunya.  

Aprenem a estimar la natura, a través del joc, la descoberta del medi, i la convivència amb altres nens o nois d’edat semblant. Ens agrada compartir vivències singulars i úniques. 

Els nostres equips estan formats per joves educadors en el lleure, experimentats, i alhora bons naturalistes. A més, comptem amb la col·laboració de tècnics experts dels parcs naturals i de grans projectes de conservació. A banda de passar-s’ho bé, durant els campaments els participants podran participar en activitats concretes d’estudi de la natura, adaptades a cada edat. 

Creiem en la gran experiència de viure uns bons campaments, on els infants i joves guanyen maduresa i autonomia, tot passant-t’ho bé fora del seu niu familiar, i on sobretot fan nous amics i gaudeixen d’una experiència vital memorable. 

Podeu consultar l'oferta d’enguany i fer preinscripcions a: www.campamentsorellona.org.

No badeu, ja comencen a haver-hi inscrits! 
Més, sobre...: natura , la sorellona , campament , infants , joves , viulaterra
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube