Titular notícies
Activitats ciutadanes

Apunta't al curs d'iniciació al voluntariat ambiental!


El curs és online i iniciarà el proper 6 de novembre. 
 
Dimecres 18 Octubre 2017 - 16:57
Durant aquest curs descobrireu què és el voluntariat ambiental i com vosaltres podeu col·laborar-hi i engrandir aquesta tasca de protecció del medi ambiental tan important per a la nostra terra i el nostre planeta.

El curs té una durada de 4 setmanes, durant els quals reflexionarem conjuntament sobre què entenem cadascú de nosaltres per voluntariat, quines possibilitats se’ns plantegen, com és una persona voluntària i quines sortides té dins de les entitats o organitzacions del sector ambiental.

L'objectiu serà obtenir coneixements i habilitats per poder participar activament com a persones voluntàries en les entitats de voluntariat ambiental a Catalunya.

Del 6 de novembre al 3 de desembre de 2017. Curs online impartit a través de la Plataforma Moodle del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Organitza el curs la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC).

Per a més informació sobre com matricular-se i els continguts del curs consulteu el Fulletó informatiu.

 
Més, sobre...: voluntariat ambiental , curs , xvac , natura , viulaterra
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube